• Care to Clean is een innoverend snel groeiend schoonmaakbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de interieur
    +
  • Wij hebben diverse projecten lopen waaronder: Emotion Kommunikatie buro Apeldoorn Naaste Buren zorgcentrum Apeldoorn Ortho Design
    +
  • De Schoonmaak. Wij hanteren een vast bedrag per uur van € 33,00 voor een standaard schoonmaak.Een standaard
    +

Care to Clean is een innoverend snel groeiend schoonmaakbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de interieur zorg, voor kantoor, zorginstellingen en privéreiniging. Care to Clean werkt voortdurend aan verbetering van haar diensten en staat bekend om haar toepassingen van innoverende milieu vriendelijke product voering.

Wij hebben een nieuw product dat nog niet bekend is in Nederland, De Deurgrepen Desinfectie Unit. Een innoverend product dat deur- hendels, knoppen en grepen automatisch desinfecteert na het sluiten van de deur, dit systeem is op vrijwel iedere deur toe te passen en zeer effectief waar een hoge hygiëne vereist is. Voor meer informatie kijk op onze site onder de knop desinfectie.

Schoon betekend namelijk niet alleen "schoon" maar ook het milieu staat bij Care to Clean hoog in het vaandel, immers een schoner milieu draagt bij aan een gezondere en betere leefomgeving voor iedereen.